Cookies nám pomáhajú poskytovať Vám naše služby. Využívaním týchto služieb súhlasíte s ich použitím.

BJB BB Home - denný tábor

registrácia

Informácie o spracovaní osobných údajov

V súlade so Všeobecnou reguláciou ochrany údajov (“GDPR”) Európskej Únie by sme Vás chceli informovať o spracovaní Vašich osobných údajov, ktoré sme o Vás nadobudli v súvislosti s Vašou registráciou a účasťou na podujatí, ktoré organizovalo Tréningové centrum Kompas, IČO: 31781268, Vojtecha Spanyola 1736/37,010 01, Žilina, Slovensko (“Prevádzkovateľ”).

Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky ohľadom spracovania Vašich osobných údajov, alebo si želáte uplatniť ktorékoľvek z práv vymedzených v týchto informáciách, kontaktujte prosím tckompas@tckompas.sk alebo +421 911 723 453.

Kto je zodpovedný za spracovanie Vašich osobných údajov?

Prevádzkovateľom vašich osobných údajov je Prevádzkovateľ, ktorý zodpovedá za akékoľvek spracovanie v jeho mene.

Prečo a ako budú vaše údaje spracované?

Účely spracovania:

Prevádzkovateľ spracuje Vaše osobné údaje, ktoré sme obdržali pri Vašej registrácii na podujatie organizované Prevádzkovateľom (titul, meno, priezvisko, dátum narodenia, adresa, telefón, email, číslo pasu, špeciálna diéta, detail platby), na nasledovné účely:

  • Zabezpečenie Vašej účasti na podujatí organizovanom Prevádzkovateľom, vrátane ubytovania a stravy, platby a príslušnej komunikácie

  • Vedenie účtovníctva

  • Zasielanie informácií o ďalších podujatiach či iných aktivitách Prevádzkovateľa, ktoré môžete kedykoľvek odmietnuť.

Ak ste sa registrovali cez EMS súčasne s registráciou na podujatie organizované Prevádzkovateľom, Prevádzkovateľ spracuje aj ďalšie osobné údaje (prihlasovacie heslo, história registrácií) za účelom prevádzkovania Vášho online účtu.

Osobné údaje budú Prevádzkovateľom spracované automaticky (elektronicky) v systéme EMS a možno tiež manuálne (t. j. v papierovej forme).

Právny základ:

Prevádzkovateľ má právo spracovať Vaše osobné údaje bez Vášho súhlasu, keď vykonáva spracovanie nevyhnutné pre uzavretie a plnenie zmluvy uzavretej so subjektom údajov, alebo kvôli účelom oprávnených záujmov Prevádzkovateľa (propagačná/poradenská činnosť) či plneniu právnych záväzkov.

Poskytnutie osobných údajov je právnou/zmluvnou požiadavkou a bez týchto údajov nebude možné zúčastniť sa podujatia, ktoré Prevádzkovateľ organizuje.

Osobné údaje ohľadom špeciálnej diéty sa považujú za údaje o zdravotnom stave a patria do špeciálnej kategórie osobných údajov (tzv. citlivé údaje), ktoré môžeme spracovať iba s Vaším priamym súhlasom. Poskytnutie týchto údajov je preto úplne dobrovoľné a vyplnením príslušného poľa udeľujete súhlas so spracovaním osobných údajov špeciálnej kategórie. Svoj súhlas môžete kedykoľvek stiahnuť prostredníctvom kontaktných údajov uvedených vyššie, alebo vo svojom EMS profile. Zrušenie súhlasu neovplyvňuje právoplatnosť predchádzajúceho spracovania.

Komu môžu byť Vaše údaje odhalené či sprístupnené?

Spracovatelia dát:

Okrem zamestnancov Prevádzkovateľa môžu byť Vaše údaje spracované tretími stranami ako spracovateľmi údajov, ktorí vaše osobné údaje spracúvajú pre Prevádzkovateľa na základe Dohody o spracovaní údajov. K týmto spracovateľom patria:

· Josiah Venture NFP, P.O.BOX 4317, Wheaton, IL 60189, USA - operátor systému EMS

· Spolupracovníci Prevádzkovateľa (SZČO)

· Účtovnícka firma

Aktuálny zoznam všetkých spracovateľov údajov si môžete vyžiadať pomocou vyššie uvedených kontaktných údajov.

Iní príjemcovia:

Ak podujatie organizované Prevádzkovateľom zahŕňa ubytovanie, Vaše osobné údaje budú poskytnuté prevádzkovateľom ubytovania.

Ak ste spoločníkom Josiah Venture NFP, Vaše osobné údaje v systéme EMS sa môžu zdieľať so systémom CRM za účelom uľahčenia komunikácie a spolupráce v rámci tejto organizácie.

Okrem toho môžu byť Vaše osobné údaje odhalené iným osobám v prípade, kedy je ich sprístupnenie ustanovené ako právna povinnosť (napr. príslušné daňové orgány, súdy), sú priamo nevyhnutné pre zabezpečenie Vašej účasti na podujatí, alebo sú v právnom záujme Prevádzkovateľa (napr. právne či daňové poradenstvo, súdy).

Môžu byť Vaše osobné údaje posunuté tretím krajinám (mimo EHP)?

Vaše osobné údaje nebudú posunuté mimo EHP.

Ako dlho budeme Vaše osobné údaje uchovávať?

Pokiaľ nezrušíte svoj EMS účet, alebo nenamietnete proti zasielaniu propagačných materiálov a pozvánok na udalosti, ktoré Prevádzkovateľ organizuje, osobné údaje budeme uchovávať po dobu trvania činností Prevádzkovateľa. V opačnom prípade nebudeme uchovávať Vaše osobné údaje dlhšie ako 10 kalendárnych rokov od roku, v ktorom ste sa naposledy zúčastnili podujatia organizovaného Prevádzkovateľom (za účelom účtovníctva).

Aké máte práva?

Máte právo byť informovaný o spracovaní Vašich osobných údajov, mať prístup k svojim osobným údajom, vrátane práva kopírovať svoje osobné údaje a, v prípade potreby, posunúť Vaše osobné údaje inému prevádzkovateľovi, nechať svoje osobné údaje opraviť, alebo vymazať (ak namietnete proti zasielaniu propagačných materiálov Prevádzkovateľom, alebo ak vyprší doba na uchovanie Vašich osobných údajov), alebo obmedziť spracovanie (ak napadnete presnosť spracovaných osobných údajov, alebo požiadate o obmedzenie Vašich osobných údajov namiesto ich vymazania).

KEDYKOĽVEK MÔŽETE NAMIETNUŤ VOČI SPRACOVANIU OSOBNÝCH ÚDAJOV ZA ÚČELOM PROPAGAČNÝCH AKTIVÍT PREVÁDZKOVATEĽA A OSOBNÉ ÚDAJE BUDÚ VYMAZANÉ A SKARTOVANÉ (POKIAĽ PREVÁDZKOVATEĽ NEMÁ INÝ DÔVOD NA ICH SPRACOVANIE).

Všetky svoje požiadavky prosím adresujte na kontaktné údaje uvedené vyššie.

Taktiež máte právo kontaktovať Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky (https://dataprotection.gov.sk).

EMS © 2015 - 2024 Privacy Policy | Contact us